NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Tânăra care a găsit portofelul cu euro, într-o parcare din Iași, este o fată simplă, vânzătoare de ziare (VIDEO)

Reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi i-au luat un interviu în exclusivitate tinerei în vârstă de 30 de ani care a găsit o sumă colosală de bani şi i-a returnat. Femeia a găsit 19 160 de euro şi i-a returnat poliţiei. Banii erau ai unei femei de 64 de ani. Ieșeanca Ana Maria Manole este o femeie cinstită. Tânăra este vânzătoare de ziare.

Reamintim luni, 10 februarie a.c., la sediul Poliției Municipiului Iași s-a prezentat o tânără, de 30 de ani, din municipiul Iaşi care a predat poliţiştilor un portofel cu bani.Aceasta le-a declarat poliţiştilor că a găsit portofelul în parcarea unui centru comercial, din municipiul Iaşi, iar în interior erau 19.160 de euro. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că portofelul aparține unei femei, de 64 ani, din comuna Holboca. La data de 6 februarie a.c., aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Iași și a reclamat faptul că i-a fost sustras portofelul cu bani, însă din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat că fapta nu se confirmă. Polițiștii i-au restituit banii femeii de 64 de ani.

sursa www.bzi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

O femeie respectată, profesor universitar la Iași, a fost prinsă aproape de comă alcoolică la volanul unei mașini de lux! A ajuns în arestul Poliției!

Redacția

Povestea unui tânăr motociclist care a fost lovit de o maşină şi s-a ales cu o fractură deschisă

Redacția

Canicula a dat peste cap mersul trenurilor. Toate garniturile au restrictii de viteza

Oana Cordoneanu
Încarcă...