RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Olandezii vor avea nevoie de certificat de vaccinare, chiar și când folosesc toaletele localurilor

Autorităţile olandeze au relaxat, săptămâna trecută, restricţiile impuse în timpul pandemiei de COVID-19, printre care se numără încetarea respectării regulii de distanţare fizică, dar au introdus folosirea certificatului de vaccinare în cazul barurilor, restaurantelor şi festivalurilor, în cazul folosirii toaletelor, potrivit unui anunţ făcut luni de ministrul sănătăţii, informează Agerpres.

Astfel, certificatul nu va fi obligatoriu pentru cei care doresc să savureze o masă sau o băutură afară, pe terasă, excepţie votată de Parlament, dar va fi necesar pentru a putea utiliza toaleta acestor localuri.

„Dacă doriţi să folosiţi toaleta, va trebui să arătaţi codul QR”, a declarat ministrul olandez al Sănătăţii, Hugo de Jonge, la postul de radio public NOS.

CEDO: Rusia este responsabilă pentru asasinarea lui Alexander Litvinenko

  

21 Sep, 13:24 | Știri externe

Statele UE își exprimă solidaritatea față de Franța în scandalul privind submarinele

21 Sep, 08:29 | Știri externe

Un atac armat cu sânge rece a avut loc la o universitate din Rusia. Studenții au sărit pe geamuri. Primele declarații ale lui Vladimir Putin

20 Sep, 23:48 | Știri externe

În Olanda, codul QR, care certifică faptul că persoana a fost vaccinată, este obligatoriu de la vârsta de 13 ani.

„Guvernul a dorit ca certificatul sanitar să fie prezent peste tot în industria hotelieră. Scopul său nu este acela de a «deranja oamenii». Este introdus pentru că aceştia îşi doresc mai multă libertate.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Marina Ovsiannikova, jurnalista care l-a sfidat pe Putin la TV: ”Acum viața mea îmi amintește de un thriller. Nu știu ce se va întâmpla mâine cu mine”

Redacția

„Nu e vina ta că fata este diavolul”. Cine este monstrul care a ucis cu cablul de la încărcătorul de telefon o FETIȚĂ de 2 ani

Redacția

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, candidat la stand-up comedy: ”Nu înțelegem pe deplin ce vrea partea ucraineană”

Redacția
Încarcă...