NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O suceveancă și-a luat inima în dinți și a sunat la 112, după ce soțul a călcat-o în picioare pentru că nu-și găsea țigările

Suferința de ani de zile și umilințele prin care a trecut o suceveancă au ieșit la iveală, după ce femeia a primit o bătaie soră cu moartea, de la soțul său, pentru că bărbatul nu-și găsea țigările. Realizând, într-un final, că ar putea plăti cu viața dorința de a rămâne lângă soțul său, femeia a sunat la 112.

Complet inexplicabil, femeia mai obținuse un ordin de protecție împotriva bărbatului în urmă cu doi ani, însă apoi l-a iertat și s-a împăcat cu el. Din păcate, la scurt timp, bărbatul a recidivat și a ținut-o în bătăi aproape doi ani, până femeia a hotărât să apeleze din nou la Poliție.

Femeia le-a spus polițiștilor că soțul său, după ce a consumat alcool, atât în ziua precedentă cât și în cursul nopții și al dimineții, pentru faptul că nu și-a găsit țigările, a luat-o la bătaie, provocându-i echimoze, excoriații și tumefacție.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a fost înregistrat dosarul penal întocmit în acest sens, fiind totodată dispusă reținerea agresorului pentru comiterea a două infracțiuni de ”violență în familie”.

Advertisements
Advertisements
  

În ziua următoare, el a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

observatortv.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Au gresit ca s-au indragostit. Nici o femeie nu trebuie sa treaca prin asa ceva

Redacția

Curs de formare profesională gratuit pentru tinerii din județul Iași

Redacția

Incendii devastatoare în Pașcani și comunele din zonă

Redacția
Încarcă...