NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech, constând în 737.100 doze, ajunge în România

O nouă tranşă de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, care constă în 737.100 doze, este adusă luni şi marţi în România, conform Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19.

Potrivit sursei citate, vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană şi vor ajunge luni pe aeroportul din Otopeni, iar marţi pe aeroporturile din Cluj-Napoca şi Timişoara.

Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă.

Astfel, precizează CNCAV, procesul de vaccinare continuă atât în centrele din Bucureşti, cât şi din ţară, dozele fiind distribuite după cum urmează: Centrul Regional de Depozitare Braşov: 17.550 doze; Centrul Regional de Depozitare Cluj: 128.700 doze; Centrul Regional de Depozitare Craiova: 152.100 doze; Centrul Regional de Depozitare Constanţa: 117.000 doze; Centrul Regional de Depozitare Iaşi: 140.400 doze; Centrul Regional de Depozitare Timiş: 181.350 doze.

  

„Până la acest moment, ţara noastră a recepţionat 12.031.559 doze de vaccin produs

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Ce se întâmplă cu Pepe şi Raluca după divorţ. Ce decizie au luat aceştia

Redacția

Ludovic Orban, la un pas de a rupe PNL: „Sunt gata să creez inclusiv o nouă construcţie politică”

Redacția

Moţiunea Orban. Ce le promite şeful PNL liberalilor pentru a-l alege încă o dată şef al partidului DOCUMENT

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site