NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

O nouă premieră la Opera Iași – El Tango

După ”Bal mascat”, de Giuseppe Verdi, care s-a jucat în luna ianuarie, Opera Națională Română Iași va oferi publicului a doua premieră a anului, ”El Tango”.

Spectacolul va avea loc duminică, 28 februarie, de la ora 18:30 și va aduce pe scenă baletul și orchestra Operei ieșene. Coregrafia evenimentului care oferă o călătorie prin lumea plină de pasiune a tangourilor este semnată de Amalia Mîndruțiu, iar scenografia de Maria Eșanu.

Reprezentația se va juca cu casa închisă, biletele de intrare fiind epuizate în câteva ore de la punerea lor în vânzare.

În afară de premiera de duminică, Opera Națională Română Iași va susține în această săptămână alte două spectacole: ”De dragoste”, o gală specială, care va avea loc astăzi, de Dragobete, și opera ”Carmen”, de Georges Bizet, programată vineri. Și la aceste evenimente biletele au fost epuizate.
Iubitorii operei care nu au reușit să achiziționeze tichete de intrare la reprezentațiile din această săptămână au posibilitatea să se întâlnească luna viitoare cu artiștii favoriți.

Astăzi, la ora 12, Opera ieșeană pune în vânzare bilete la primele două evenimente din luna martie: opera ”Rigoletto”, de Giuseppe Verdi, care se va juca pe data de 11 și spectacolul de teatru-dans ”Imagine all the people”, creația celebrului coregraf Gigi Căciuleanu fiind programată trei zile mai târziu.

Tichetele pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția din foaier. Din cauza normelor în vigoare, vor putea fi ocupate maximum 50% din locurile sălii de spectacole.

telem

  
Advertisements

Related posts

Seară de stand up comedy la Restaurant UNO din Paşcani!

Ema Roman

Debut în pictură pentru o tânără păşcăneancă (FOTO)

Teona Gherasim

24 Ianuarie: Bijuterii feminine, pasiuni și vicii de altădată – secolele XIX – XX

Teona Gherasim
Încarcă...