NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Creație inedită a unor tineri din Pașcani. Omul de zăpadă “Tanța” le surâde de la 7 m înălțime (VEZI FOTO VIDEO)


Inițiativă îndrăzneață a unui grup de tineri din municipiul Pașcani. Prin ceea ce au făcut ei vor să doboare un record, care circulă pe internet.Tinerii, elevi ai mai multor unități de învățământ din municipiul nostru, s-au apucat în urmă cu patru zile să facă un om de zăpadă. Cum de zile bune nu a mai nins, ei au pus mâna pe lopeți, roabe și găleți și au adunat zăpada de pe o stradă din Pașcani. În primă fază, în câteva ore, au realizat un uriaș de 3 metri.

 

 Când treaba a fost finalizată copiii și-au făcut poze. Atunci unul dintre ei le-a spus prietenilor că a văzut pe internet un om de zăpadă de aproximativ șase metri. Nu au stat prea mult pe gânduri și și-au continuat lucrarea.

 Au dat jos capul omului, au lățit baza și au continuat să îl înalțe. Când l-au finalizat avea peste șapte metri. După ziua de ieri cu temperaturi mai ridicate, zăpada s-a mai topit, iar omul a mai pierdut din înălțime.

 Tinerii i-au pus și un nume. Îi spune Tanța, pentru că după cum a ieșit arată ca o bătrânică. Oamenii de pe stradă sunt foarte bucuroși de realizarea copiilor și se mândresc cu ei. Astăzi tinerii s-au strâns lângă omul de zăpadă, bucuroși și de faptul că afară ninge.

{flv}diverse/cel mai mare om de zapada{/flv}

 

 

 

 

 


Citește și:
{loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Servicii CFR pentru șoferi

Redacția

ȘEDINȚĂ DE CL RĂCHITENI 25 Ianuarie 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Ziua Iei sărbătorită pentru al patrulea an consecutiv, la Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site