NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Peste 7.000 de țigări ascunse în pneurile unui autoturism

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați  a descoperit 7.100 de ţigarete, de proveniență duty-free, ascunse în pneurile unui autoturism condus de un cetățean român.

În data de 23februarie  a.c., în jurul orei 19.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român B.T., în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Republica Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, fiind descoperite de către echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, ascunse în pneurile autoturismului, 7.100 de ţigarete ( 355 de pachete), diverse mărci, de proveniență duty-free.

 Conform prevederilor legale în vigoare, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 4.260 de lei, în vederea continuării cercetărilor.

  

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

telem

Advertisements

Related posts

Inca o zi libera? Vezi cand ar trebui sa primesti liber de la serviciu si pentru ce

Redacția

Astăzi sună alarma la dezastre

Redacția

Mulți ieșeni suferă de insomnie din cauza autoizolării. Află care sunt remediile pentru un somn liniștit

Redacția
Încarcă...