NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

O nouă ediție a concursului interjudețean de matematică “Speranţe Olimpice”, la Colegiul „Mihail Sadoveanu”

Devenit o tradiție la Pașcani, concursul de matematică “Speranţe Olimpice” a ajuns la a XV-a ediție. Este adresat elevilor din clasele III-VIII și se va desfășura pe data de 7 noiembrie la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”.

  

 Concursul de matematică aplicată este organizat de profesorii unității de învățământ, Dorinel Mihai Crăciun, Adriana Anton, Claudia Popescu. Înscrierea se face la sediul Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”.

Concursul “Speranţe Olimpice” a debutat în anul 2000 ca un concurs la nivel de şcoală. În anul 2004 a fost promovat la nivel de oraş, apoi la nivel judeţean, ajungând în prezent să fie un concurs interjudeţean de renume. În cei 14 ani au participat în jur de 4000 de elevi de la şcoli de prestigiu din judeţele Iaşi, Neamţ, Bacău, Botoşani, Suceava.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Șase elevi de la “Sadoveanu”, alături de alți tineri au participat în Grecia la proiectul “Equalizer” din cadrul programului Tineret în Acţiune

Redacția

Un tânăr român, singurul absolvent european al Air Force Academy în 2019, felicitat de președintele SUA

Redacția

“Dacă sunt elevă în clasa x și din prima zi de școală m-am așezat în banca a treia de la fereastră, acolo voi sta până se sfârșește semestrul întâi”, spune ministrul Educației care anunță că laboratoarele vor fi evitate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site