NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O geantă cu explozibili a fost găsită într-un parc din centrul capitalei Suediei, Stockholm. Poliţiștii au izolat zona, iar o echipă de geniști a acționat imediat

Poliţia suedeză a anunțat, luni, că a distrus o geantă cu încărcătură explozibilă care a fost găsită, duminică noapte, într-un parc din centrul capitalei, Stockholm. În locul respectiv se desfășurase, în perioada 17 – 21 august, Festivalul Cultural anual.

Zona a fost izolată imediată de polițiști, iar încărcătura explozivă a fost dezamorsată de o echipă de genişti, relatează Digi 24.

Cu câteva săptămâni înaintea alegerilor legislative, criminalitatea a devenit unul din subiectele principale în dezbaterile naţionale în Suedia.

Prima reacție a lui Alexandr Dughin de la asasinarea fiicei: „Ea nu a cerut niciodată violenţă şi război. Duşmanii Rusiei au ucis-o pe furiş”

  

22 Aug, 20:19 | Știri externe

Advertisements

O femeie din Anglia a fost torturată zile la rând de partenerul ei, care a ținut-o prizonieră. Victima a murit în urma unei supradoze de droguri

22 Aug, 20:19 | Știri externe

FSB susține că a identificat-o pe Natalia Vovk ca principal suspect în uciderea Dariei Dughina. Tânăra ar fi folosit în Rusia mai multe documente de identitate, între care unul ucrainean

22 Aug, 19:26 | Știri externe

Advertisements

Vă recomandăm și:

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bogăția ascunsă a Afganistanului. De ce este atât de prețios acest teritoriu. În joc este un trilion de dolari

Redacția

Român găsit mort din cauza frigului, în Italia. Oamenii au trecut nepăsători pe lângă cadavrul bărbatului

Redacția

Vladimir Putin ar fi concediat 8 generali pentru inabilitatea de „a rezolva” Ucraina. ”Au trecut la o altă tactică. Sunt disperați”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site