RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O femeie din SUA a câștigat la LOTO, dar apoi a aflat că toții banii vor rămâne la stat. „Acest lucru nu poate fi corect”

Brittany Wilson, o femeie din SUA, și-a încercat norocul la loteria din Florida, mai ales că avea o situație financiară dificilă. Și a câștigat 5.000 de dolari, un premiu foarte important pentru ea și familia sa. Femeia spune că a plâns de bucurie, atunci când a aflat că a câștigat.

„Mi-a fost greu în acea perioadă. M-am luptat financiar… ceva mi-a spus să merg la magazin și să-mi încerc câștigurile”, a spus Brittany pentru ABC Action News, potrivit Yahoo News.

Însă fericirea nu a durat foarte mult, iar lacrimile de bucurie s-au transformat într-un adevărat coșmar pentru ea, atunci când a mers să-și ridice banii de la Biroul Districtual al Loteriei din Florida.

În loc de bani, ea a primit un „bilet pentru circumstanțe speciale”, conform căruia ea ar trebui să ofere „datorii de stat”.

  

Mai exact, în bilet scria că Loteria din Florida a trebuit să contacteze Departamentul de Oportunități Economice (denumit acum Departamentul Comerțului) pentru a „stabili dacă se datorează vreo taxă” cu privire la compensația de șomaj pe care Brittany a primit-o în trecut.

„Acest lucru nu poate fi corect”, a spus ea, care a câștigat 1.000 de dolari în 2023 și nu a avut probleme în a primi acești bani.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE TEXT| Război în Ucraina, ziua 189: Zelenski: Din Crimeea până în regiunea Harkov, armata rusă nu are şi nu va avea nicio bază sigură, niciun loc liniştit. Este pământ ucrainean. Ocupanţii pot face doar două lucruri: Să fugă sau să se predea

Redacția

Emmanuel Macron, atacat cu un ou de un bărbat. Atacatorul a fost arestat | VIDEO

Redacția

Ministerul Apărării din Ucraina: ”Federaţia Rusă menţine tensiunile în regiune şi presiunea politică” / Dmitri Peskov: ”Știri false, ieftine”

Redacția
Încarcă...