RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O femeie a intrat cu mașina într-un supermarket

Incident cel puțin ciudat în județul Ilfov. O femeie care a încercat să-și lase mașina în parcarea unui supermarket din Ciolpani a pierdut controlul volanului și a intrat în magazin.

Șoferița, în vârstă de 77 de ani, a intrat cu tot cu mașină prin geamul supermarketului. Femeia ar fi încercat să parcheze în fața magazinului. 

Ea ar fi pierdut controlul autoturismului și a intrat cu mașina în magazin. Din informațiile de la această oră, se pare că ar fi încurcat accelerația cu frâna.

Din fericire, nu sunt persoane rănite.

  

Poliția Snagov a făcut verificări la fața locului. Rezultatul în urma testării la alcool a fost negativ, însă femeia a fost amendată și s-a ales cu 3 puncte de penalizare.

La această oră, angajații magazinului repară daunele apărute în urma acestui incident, magazinul fiind deocamdată închis.

digi24

Related posts

Daniel Dăianu: Revenirea PIB la nivelul pre-pandemie a României nu echivalează cu dispariția rănilor economice și sociale

Redacția

Franța: Respingerea moțiunilor de cenzură și adoptarea definitivă a proiectului legii de reformă a sistemului de pensii nu atenuează criza politică și tensiunile din întreaga țară

Redacția

Număr record de migranți: 600 de persoane au traversat Canalul Mânecii într-o singură zi

Redacția
Încarcă...