NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O bunicuţă din Suceava a ajuns infractoare la 74 de ani. A fost reţinută pentru 24 de ore

Mai bine mai târziu decât niciodată. Asta pare să îşi fi spus o pensionară de 74 de ani, care a ajuns infractoare.

Bunicuţa a fost reţinută pentru 24 de ore fiind bănuită de tâlhărie calificată. Potrivit poliţiştilor din Iaşi, în seara de 22 februarie, după ce ar fi fost primită în locuinţa unei femei de 84 de ani, femeia din Suceava i-ar fi sustras acesteia bani, bijuterii, un telefon mobil şi două eşarfe.

Prejudiciul s-ar fi ridicat la aproximativ 2.500 de lei.

Cu ajutorul colegilor, anchetatorii din Iaşi au reuşit să dea de ea în municipiului Cluj-Napoca, fiind condusă la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi. La sfârşit, bătrânica a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iaşi.

  

Ce spun poliţiştii

Potrivit unui comunicat IPJ Iaşi, „poliţiştii ieşeni au identificat o femeie bănuită de tâlhărie calificată. Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat o femeie de 74 de ani, din judeţul Suceava, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 22 februarie a.c., după ce ar fi fost primită în locuinţa unei femei de 84 de ani, i-ar fi sustras acesteia bani, bijuterii, un telefon mobil şi două eşarfe, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 2.500 de lei.

La data de 2 martie a.c., în urma colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj, femeia bănuită de comiterea faptei a fost depistată pe raza municipiului Cluj-Napoca, fiind condusă la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 2 martie a.c., femeia a fost reţinută de poliţişti ieşeni pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 3 martie a.c., aceasta va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă”.

observator

Advertisements

Related posts

Tânăr dus cu poliția la Socola după ce a spart mai multe geamuri ale bisericii din Lunca Pașcani

Oana Cordoneanu

Activități educativ-preventive susținute de polițiști pentru copiii din Tabăra Muncel

Oana Cordoneanu

Un bărbat înmormântat pe 10 decembrie a apărut vineri la poarta familiei sale din județul Iași

Redacția
Încarcă...