NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O barză şi o lebădă rănite au fost salvate de poliţiştii Biroului de Protecţia Animalelor din Neamț

O barză şi o lebădă au fost salvate de poliţiştii Biroului de Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ. Ambele păsări erau rănite și au fost duse la un cabinet veterinar pentru îngrijiri de specialitate.

Barza rănită a fost găsită în curtea unei gospodării din localitatea Timişeşti.

„Animalul a fost preluat şi adăpostit pentru îngrijiri medicale de specialitate la un cabinet veterinar. După perioada de refacere, animalul va fi relocat în habitatul natural”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În aceeaşi zi, poliţiştii Biroului de Protecţia Animalelor au fost sesizaţi că în grădina din spatele unui bloc se află o lebădă rănită, care nu poate zbura.

  

„Având în vedere că aceasta se afla în câmp deschis, în pericol de a fi atacată de animale, a fost preluată şi adăpostită pentru îngrijiri medicale de specialitate la un cabinet veterinar”, a menţionat subinspectorul Ramona Ciofu.

După ce se va reface, lebăda va fi şi ea relocată în habitatul natural.

digi24

Advertisements

Related posts

Accident rutier în Podu Iloaiei. Au fost implicate 4 maşini

Redacția

Autoutolitară răsturnată de pe platformă, pe raza suburbiei Gâștești

Redacția

Județul Iaşi se situează pe primul loc pe ţară în ceea ce privesc înmatriculările şi numărul persoanelor examinate în vederea obţinerii permisului auto

Redacția
Încarcă...