NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fostul director al Mossadului, acuzat că a dezvăluit informații sensibile unei însoțitoare de zbor

Fostul director al Mossadului, Yossi Cohen, a fost reclamat pentru dezvăluirea unor informații clasificate unei stewardese cu care s-ar fi aflat în „contact apropiat” în ultimii ani, relatează Haaretz.

Reclamația depusă la biroul procurorului general Avichai Mandelblit afirmă că fostul director al Mossadului care și-a dat demisia în luna mai a împărtășit informații sensibile cu un însoțitor de zbor, o încălcare a protocoalelor de securitate care ar fi fost cunoscută oficialilor din agenție.

Se pare că Mandelblit examinează acuzația pentru a decide dacă aceasta este de natură penală.

Yossi Cohen a declarat pentru televiziunea care a dezvăluit pentru prima dată informația că „nu am comis nicio înfracțiune legată de securitate, nu există nicio însoțitoare de zbor și niciun contact apropiat. Procurorul general nu m-a informat despre nicio plângere”.

  

Aceasta este a doua oară vara aceasta când Cohen este acuzat de dezvăluirea unor informații sensibile în legătură cu serviciile de informații israeliene.

„Folosești un aruncător de flăcări, în stilul ‘Ocean’s Eleven’”

Într-un interviu acordat unei televiziuni luna trecută acesta a vorbit despre operațiunile Mossadului din străinătate, oferind detalii despre modul în care o agenție operațională a agenției a desfășurat activități în Iran,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cum schimbă protestele muncitorilor români legea muncii în Germania: ce au scos la iveală controalele

Redacția

Modificarile propuse de Radu Stroe pentru examenul de obtinere a permisului de conducere

Redacția

Ultimă oră: 217 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus! Dosar penal pentru cei ce nu respectă regulile de izolare!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site