RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nou scandal în PMP. Tomac: Consiliul Executiv Naţional convocat de Diaconescu nu există ca structură de conducere. Ce spune Cristian Diaconescu

Diaconescu a făcut referiri, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, cu privire la situaţia tensionată din PMP, precizând că sub conducerea sa „partidul nu va fi oferit la nimeni cadou”, potrivit News.ro. 

Cristian Diaconescu a precizat că nu va pleca din PMP şi că îşi va continua activitatea, după ce a depus jurământul de credinţă în momentul în care a primit votul membrilor partidului. „Liderul PMP este unul singur: Cristian Diaconescu. Când oricine altcineva se erijează în gestionarea intereselor unui partid şi trimite note prin care dă afară consilieri, în momentul acela avem o problemă. Vom discuta cu colegii noştri acest lucru. Trebuie să ne trezim rapid la realitate, iar alături de noi să rămână numai oamenii de caracter”, a afirmat Diaconescu, potrivit sursei citate. 

De asemenea, Diaconescu a invocat unele presiuni care s-ar face în unele judeţe asupra susţinătorilor săi, el susţinând că în bătălia internă din PMP ar fi utilizate diverse instituţii.

„Fac un apel la instituţiile statului (..)  acolo unde există diferenţe politice sunt folosite pentru a-mi intimida colegii. Eu nu mă refer la micile instituţiile dintr-o zonă sau alta, mă refer la miniştri. Este ultimul apel pe care îl fac miniştrilor,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bode: România contribuie consistent la securitatea UE. Aderarea la Schengen, urmare firească a acţiunilor de până acum

Redacția

Cum arată luminile de sărbătoare în marile oraşe din țară

Redacția

Dezvăluirile expertului care a făcut analiza firelor de păr ale Simonei Halep

Redacția
Încarcă...