RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noțiunile de management financiar, esențiale pentru dezvoltarea unei afaceri internațional (P)

Lipsurile în materie de educație financiară reprezintă una dintre principalele probleme cu care se confruntă managerii și antreprenorii români, conducând la eșecul afacerilor în primii ani de activitate. Acest aspect este cu atât mai important dacă ne raportăm la inovațiile tehnologice din sectorul serviciilor financiare, cum ar fi criptomonedele, tehnologia blockchain sau algoritmii de machine learning folosiți în evaluarea riscurilor.

Participarea la un program de Executive MBA, susținut de profesori cu experiență internațională, le oferă celor interesați posibilitatea de a-și acoperi aceste lipsuri și de a dobândi o bază solidă de cunoștințe de business, actualizate la contextul global. 

Diploma de EMBA a câștigat o importanță crescută în ultimii ani, potrivit Prof. Kwok Chuck, profesor de management financiar în cadrul programului Executive MBA Bucharest oferit de WU Executive Academy. 

„Având în vedere constrângerile de timp, formatul de EMBA le permite studenților să își păstreze locul de muncă și să învețe în același timp competențe importante în domeniul afacerilor. Cunoștințele pe care le dobândesc îi vor ajuta să avanseze în carieră și să îmbunătățească performanța firmelor”, afirmă Prof. Kwok Chuck. 

  

În cadrul modulului Advanced Financial Management pe care acesta îl predă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Alexandru Rafila: Nu vor fi restricţii din cauza Covid, dar vor fi aceleaşi recomandări pe care insistăm/ Vor fi deschise şcolile, dar monitorizăm gradul de ocupare a paturilor de spital

Redacția

Cacofonie politică la București după rezoluția Olandei pe Schengen

Redacția

BREAKING Zelenski îl înlocuiește pe șeful Armatei, Valeri Zalujnîi / „A venit timpul pentru schimbări la vârful armatei” / Comandantul Forțelor Terestre a fost numit șef al armatei

Redacția
Încarcă...