NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noțiunile de management financiar, esențiale pentru dezvoltarea unei afaceri internațional (P)

Lipsurile în materie de educație financiară reprezintă una dintre principalele probleme cu care se confruntă managerii și antreprenorii români, conducând la eșecul afacerilor în primii ani de activitate. Acest aspect este cu atât mai important dacă ne raportăm la inovațiile tehnologice din sectorul serviciilor financiare, cum ar fi criptomonedele, tehnologia blockchain sau algoritmii de machine learning folosiți în evaluarea riscurilor.

Participarea la un program de Executive MBA, susținut de profesori cu experiență internațională, le oferă celor interesați posibilitatea de a-și acoperi aceste lipsuri și de a dobândi o bază solidă de cunoștințe de business, actualizate la contextul global. 

Diploma de EMBA a câștigat o importanță crescută în ultimii ani, potrivit Prof. Kwok Chuck, profesor de management financiar în cadrul programului Executive MBA Bucharest oferit de WU Executive Academy. 

„Având în vedere constrângerile de timp, formatul de EMBA le permite studenților să își păstreze locul de muncă și să învețe în același timp competențe importante în domeniul afacerilor. Cunoștințele pe care le dobândesc îi vor ajuta să avanseze în carieră și să îmbunătățească performanța firmelor”, afirmă Prof. Kwok Chuck. 

Advertisements
Advertisements
  

În cadrul modulului Advanced Financial Management pe care acesta îl predă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

EXCLUSIV Guvernul Ciucă, record de secretari şi subsecretari de stat

Redacția

A murit Dinu Patriciu

Redacția

Cioloş: Dacă voi câştiga preşedinţia USR PLUS, în 2023 îmi voi depune mandatul. Înainte de alegerile din 2024, e important să fie făcută o evaluare a partidului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site