RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noțiunile de management financiar, esențiale pentru dezvoltarea unei afaceri internațional (P)

Lipsurile în materie de educație financiară reprezintă una dintre principalele probleme cu care se confruntă managerii și antreprenorii români, conducând la eșecul afacerilor în primii ani de activitate. Acest aspect este cu atât mai important dacă ne raportăm la inovațiile tehnologice din sectorul serviciilor financiare, cum ar fi criptomonedele, tehnologia blockchain sau algoritmii de machine learning folosiți în evaluarea riscurilor.

Participarea la un program de Executive MBA, susținut de profesori cu experiență internațională, le oferă celor interesați posibilitatea de a-și acoperi aceste lipsuri și de a dobândi o bază solidă de cunoștințe de business, actualizate la contextul global. 

Diploma de EMBA a câștigat o importanță crescută în ultimii ani, potrivit Prof. Kwok Chuck, profesor de management financiar în cadrul programului Executive MBA Bucharest oferit de WU Executive Academy. 

„Având în vedere constrângerile de timp, formatul de EMBA le permite studenților să își păstreze locul de muncă și să învețe în același timp competențe importante în domeniul afacerilor. Cunoștințele pe care le dobândesc îi vor ajuta să avanseze în carieră și să îmbunătățească performanța firmelor”, afirmă Prof. Kwok Chuck. 

  

În cadrul modulului Advanced Financial Management pe care acesta îl predă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Se oprește curentul electric temporar în București și în județele Ilfov și Giurgiu, în perioada 20-23 decembrie

Redacția

Caz emoţionant! Un preot a murit de coronavirus, după ce a cedat aparatul de respirat unui bolnav mai tânăr ca el!

Redacția

VIDEO Lumini puternice pe cer în zona Kievului ar fi fost provocate de căderea unui satelit american – oficial ucrainean

Redacția
Încarcă...