RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicuşor Dan: Primăria Capitalei va sprijini organizarea Campionatului Mondial de Baschet 3×3 pentru Tineret / Ar urma să se desfășoare la Circul Metropolitan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a semnat un acord de cooperare cu Federaţia Română de Baschet pentru organizarea, în perioada 5-9 octombrie, la Bucureşti, a Campionatului Mondial de Baschet 3×3 pentru Tineret, informează Agerpres.

El a scris, luni, pe Facebook, că Primăria Capitalei va sprijini competiţia cu 1,5 milioane de lei şi prin găzduirea meciurilor la Circul Metropolitan Bucureşti.

Nicuşor Dan a menţionat că la campionat sunt aşteptate peste 40 de echipe naţionale din întreaga lume şi că meciurile vor fi transmise în direct, prin intermediului canalului YouTube al Federaţiei Internaţionale de Baschet, dar şi al televiziunilor ţărilor participante.

Potrivit edilului general, evenimentul sportiv va aduce „prestigiu şi vizibilitate” Bucureştiului şi va contribui la promovarea baschetului în formula de 3×3 în rândul tinerilor.

  

Potrivit acestuia, jucătorii

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Boris Johnson convoacă reuniune interministerială de criză după moartea a cel puţin 27 de migranţi care încercau să traverseze Canalul Mânecii

Redacția

Ploi şi vijelii în aproape toată ţara

Redacția

Der Standard, despre vizita lui Nehammer în Bulgaria: De ce nu mai întâi la Bucureşti?

Redacția
Încarcă...