NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicuşor Dan: ”Eu vă spun sincer, nu îmi fac niciun fel de calcul pentru 2024”/ Despre o susţinere PNL-USR-PMP pentru un nou mandat: ”În ipoteza în care o să fie o luptă stânga-dreapta e un scenariu realist”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat, luni seară, că preocuparea sa în acest moment nu este o nouă candidatură la Primăria Capitalei, ci doreşte să se concentreze pe proiectele demarate deja. Dan a adăugat că nu îşi face niciun calcul pentru anul 2024, dar, în cazul în care va fi o ”luptă” stânga-dreapta pentru postul de edil al Bucureştiului, un scenariu realist ar fi să aibă susţinerea PNL-USR-PMP de care se bucură în prezent în Consiliul General al Capitalei.

Întrebat luni seară, la B1 TV, despre o eventuală susţinere din partea PNL pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, în condiţiile în care Gabriela Firea a lăsat să se înţeleagă că ea ar putea fi susţinută de PNL şi PSD pentru postul de edil al Bucureştiului, Nicuşor Dan, a precizat că pentru moment se concentrează pe proiectele sale.

Advertisements

”Pentru moment, preocuparea mea e ca în aceşti 2 ani şi jumătate să fac lucrurile care le-am angajat să le fac pentru bucureşteni. În administraţia publică lucrurile durează, faci astăzi proiectul şi îl vezi peste 3-4 ani. Şi mai este un lucru important, cred că ceea ce am făcut eu în administrarea Bucureştiului a fost să trasez acele linii mari strategice pe care să mergem în continuare,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Stare de urgență în regiunea Rostov. Este invocat numărul tot mai mare de refugiați din estul Ucrainei

Redacția

Negocierile pentru formarea unui Guvern PNL-PSD-UDMR, amânate. Grindeanu: Nu e blocaj

Redacția

Congres PMP. Moţiunea lui Tomac, sprijinită de 55 de membri ai partidului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site