NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Nick Kyrgios a primit cea mai mare amendă dictată vreodată la US Open pentru criza de nervi de la finalul meciului cu Hacianov

Tenismanul australian Nick Kyrgios a primit cea mai mare amendă dictată până acum de organizatorii turneului US Open, 14.000 de dolari, pentru manifestările sale nesportive din timpul meciului pierdut în sferturile de finală, în faţa rusului Karen Hacianov, marţi seara, la New York, transmite DPA.

Australian a primit avertisment în setul al treilea pentru faptul că a dat de pământ cu un recipient în care se afla băutură, iar l-a finalul meciului câştigat de Hacianov cu 7-6, (7-3), 7-6 (7-0), 6-4 şi-a descărcat nervii distrugând două rachete, scrie Agerpres.

Aceasta a fost a cincea amendă primită de Kyrgios pentru incidente produse la US Open, precedentele fiind pentru scuipat, înjurat şi distrugerea de rachete, suma totală fiind de 32.500 de dolari.

Advertisements

Suma este infimă având în vedere că pentru evoluţiile sale de la simplu şi dublu la Flushing Meadows a fost recompensat

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ioana Grigoraș convocată la lotul României de Fotbal Feminin U19

Redacția

Emma Răducanu: „Părinții sunt cei mai mari critici ai mei şi foarte, foarte greu de mulţumit, dar cred că am reuşit acum”

Redacția

Prima reacție a lui David Popovici după ce a doborât recordul mondial la 100 de metri liber

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site