NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Terenul de tenis din spatele blocului Moldova va fi gata în această primăvară

Singurul teren de tenis din municipiu va fi gata în primăvara acestui an. Cel puțin așa susține Bogdan Mandric, directorul executiv la CSM Pașcani, care răspunde de acest obiectiv de investiții.  

Lucrările au început anul trecut, dar nu au fost finaizate așa cum se anticipa. Un motiv este legat de faptul că suprafața de joc nu a putut fi turnată, din cauza temperaturilor scăzute. Bogdan Mandric, directorul executiv, ne-a declarat astăzi că lucrările vor fi reluate de îndată ce vremea va permite.

Nu puteam să riscăm și să fi de acord să turnăm suprafața de teren, atâta timp cât vremea nu ne permite. În această primăvară locația va fi gata”, a menționat Bogdan Madric.  

De lucrările la singurul teren de tenis din municipiul Pașcani se ocupă o firmă din Târgu Mureș, care a câștigat licitația organizată de Clubul Sportiv Municipal.

 Anul trecuit a fost realizată lucrarea de branșare a vestiarului la rețeaua de apă. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 220.000 lei. Actuala bază sportivă a fost realizată în mandatul primarului Grigore Crăciunescu. La acea vreme, din bugetul public s-au cheltuit aproximativ 120.000 lei pentru amenajarea ei, cost îndelung contestat de aleșii din PSD care se aflau în opoziție.

Advertisements
Loading...

Related posts

Tarcan şi studentele sale de la CS Politehnica Iaşi pleacă în Rusia pentru un loc sub cerul olimpic!

Redacția

CS Kosarom – Bucovina Rădăuți 2-0. Echipa pășcăneană la 3 puncte de locul I!

Răzvan Grecu

Programul competițiilor sportive organizate de CSM Pașcani, la final de an

Redacția
Încarcă...