NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO – A fost prins al doilea suspect în cazul masacrului din Canada. A murit la scurt timp după ce a fost arestat, din cauza rănilor pe care şi le-ar fi provocat singur

Bărbatul căutat pentru uciderea a 10 persoane și rănirea altor 18 a fost prins de poliție, dar a murit la scurt timp după ce a fost arestat, din cauza rănilor pe care şi le-ar fi provocat singur.

Myles Sanderson a fost dus la spital, imediat după ce a fost reținut, iar ulterior a murit, a declarat comisarul adjunct al poliției din Canada, Rhonda Blackmore, într-o conferință de presă care a avut loc miercuri seară.

Poliția a găsit un cuțit în camionul în care se afla suspectul în cazul masacrului din centrul Canadei.

LIVE | Război în Ucraina, ziua 197: Preşedintele Energoatom acuză Rusia că i-a răpit din personal / Volodimir Zelenski măreşte bugetul pentru Apărare la peste 27.4 miliarde de dolari

  

08 Sep, 08:00 | Știri externe

Advertisements

Detalii șocante din ancheta privind moartea unui bebeluș de un an, în Anglia. Mama lui era dependentă de droguri

07 Sep, 22:54 | Știri externe

Ucraina recunoaște că a provocat exploziile de la baza militară rusă din Crimeea. Inițial a negat că s-ar afla în spatele atacurilor

07 Sep, 22:27 | Știri externe

Având în vedere că Sanderson a murit, poliția ar putea să nu înțeleagă niciodată ce l-a motivat să facă acestă înjunghierea în masă, a spus Blackmore, citat de The Guardian.

Advertisements

Vestea morții suspectului a venit la câteva ore după ce Poliția Regală Canadiană și medicul legist au dat publicității numele celor 10 victime, ale căror vârste variau între 23 și 78 de ani.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ambasadorul Iranului la București, convocat de urgență la MAE. Atacul asupra vasului „Mercer Street”, în urma cărui a murit un navigator român, a fost „deliberat”

Redacția

Inundațiile din SUA: Un curier a continuat să livreze mâncarea pe bicicletă, în ciuda faptului că avea apa până la brâu

Redacția

2021 | Retrospectiva evenimentelor politice internaționale. De la ”Anul internațional al păcii și încrederii” la germenii noului ”Război Rece”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site