NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PNL Pașcani nu renunță la lupta împotriva ApaVital. Pintilie: ”Eram de acord cu referendumul la orice dată” (VIDEO)

PNL Pașcani a anunțat, în această seară, că nu renunță la lupta cu operatorul ApaVital. Într-o conferință de presă, liberalii au susținut că vor continua demersurile astfel încât cetățenii să fie respectați de operatorul județean. Membrii partidului prezenți la discuții au condamnat gestul primarului, care a interzis accesul cetățenilor la ședință, dar și faptul că acesta abuzează de instituțiile din subordine.

 

 

  

Marius Pintilie, președintele PNL, a fost cel care a anunțat că lupta continuă. ”Demersurile noastre nu se opresc aici. Căutăm soluții să continuăm lupta cu operatorul care nu îi respectă pe pășcăneni. ApaVital trebuie, din punctul nostru de vedere, să ducă la îndeplinire hotărârile legislativului local. La fel și primarul Dumitru Pantazi, care astăzi pune în aplicare doar ce decide ARSACIS și ApaVital”, a subliniat Marius Pintilie.

Întrebat dacă liberalii ar fi fost de acord cu organizarea unui referendum la o altă dată decât cea propusă în proiectul de hotărâre, președintele formațiunii politice a răspuns. ”Eram de acord cu referendumul la orice dată”.

În cadrul conferinței de presă, cei care au luat cuvânt au criticat decizia primarului de a limita accesul cetățenilor la ședință, în condițiile în care în sală mai erau locuri libere. Ei mai cred că Poliția Locală ar fi trebuit să participe la acțiuni în stradă. ”Este rușinos că Poliția a fost pusă să blocheze accesul cetățenilor. Acest primar demonstrează că nu se poate desprinde de mentalitățile fostului tătuc”, a susținut Andrei Râznic, membru PNL.

Un alt reprezentant a susținut că nu este întâmplătoare atitudinea primarului. ”Actualul primar a interzis manifestările cetățenilor în locurile publice”, a spus Claudiu Bodoașcă.

PNL Pașcani continuă să susțină că sunt soluții pentru înființarea unui serviciu propriu în cadrul Primăriei, aducând în discuție declarațiile instituțiilor statului care au participat ieri la ședința legislativului local.   

{youtube}JRrL8f1-WOA{/youtube}

Advertisements

Related posts

UNPR a rămas fără candidat la Primăria Târgu Frumos

Marius Parteni

Doi deputați ieșeni în echipa de fotbal a Parlamentului recent devenită campioană în Balcani

Redacția

Carmen Dan a demisionat de la Ministerul de Interne

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site