RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Musk îl atacă virulent pe Fauci: „Încă un lockdown, regele meu”

Elon Musk l-a atacat virulent pe Anthony Fauci, consilierul în exerciţiu la Casa Albă pentru pandemia de COVID-19, într-un mesaj pe Twitter care a stârnit imediat controverse, notează AFP.

Elon Musk pe TwitterFoto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

“My pronouns are Prosecute/Fauci” (Mă numesc Judecaţi/Fauci), a scris bogatul patron al platformei Twitter într-o aluzie la campania dreptei vizând punerea sub acuzare a lui Fauci pentru presupuse delicte legate de implicarea sa în răspunsul la pandemie.

  

El a mai postat o memă în care îl arată pe doctorul Fauci spunându-i preşedintelui american Joe Biden: “Just one more lockdown, my king…” (Încă un lockdown, regele meu…)”, într-o aparentă critică la adresa acestei măsuri adoptate în trecut pentru a lupta împotriva COVID-19.

Mesajul a devenit repede viral, primind peste aproape 1 milion de aprecieri în aproximativ 17 ore, dar a stârnit şi critici.

Specialistul în vaccinuri şi autor Peter Hotez l-a îndemnat pe Musk să şteargă tweet-ul. “200.000 de americani şi-au pierdut inutil viaţa din cauza COVID-19, din cauza acestui tip de retorică anti-ştiinţă şi dezinformare”, a deplâns el.

Senatoarea democrată Amy Klobuchar a lăudat modul în care Fauci “a condus cu calm ţara noastră prin criză” şi l-a criticat pe Elon Musk: “Aţi putea să-l lăsaţi pe acest om în pace,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO VIRAL Putin, lăsat să aștepte de Erdogan / Cum a rezistat liderul de la Kremlin așteptării

Redacția

Doi polițiști au salvat în ultimul moment un tânăr gorjean rănit în dragoste: “Dacă mai întârziam un minut…”

Redacția

Coreea de Sud a inaugurat cea mai mare expoziţie de tehnică militară şi aerospaţială din istoria sa

Redacția
Încarcă...