RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Multă durere la înmormântarea tinerei din Hărmănești: Loredana a plecat alături de îngeri, îmbrăcată în rochie de mireasă

Cerul parcă a plâns astăzi la înmormântarea tinerei din Hărmănești, plecată prea devreme dintre noi toți. Loredana a fost condusă pe ultimul drum de toți cei care i-au fost alături la  suferința din anii de boală.

 

Sute de oameni, printre care mulți tineri și colegi, au condus-o pe fata îmbrăcată în rochie de mireasă, către locul de veci. Lacrimile de pe chipurile celor ce au cunoscut fata cu chip angelic se întâlneau cu picăturile ploii mărunte transformată ulterior în zăpadă.

  

Momentul sfâșietor pentru părinți și apropiați a fost înțeles de cei prezenți la tristul eveniment, iar liniștea a planat peste drumul spre cimitir, rămânând doar un moment de reculegere îndelungat.
Strada pe care a copilărit fata a devenit neîncăpătoare datorită celor prezenți, dar și a mașinilor pe a căror geamuri erau lipite poze cu Loredana.

Advertisements

Din păcate boala a mai răpit un copil nevinovat. Loredana avea 15 ani, iar anul trecut în luna septembrie a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastica tip T.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Fiecare secundă și fiecare leu contează. Copiii cer o “șansă pentru mama”

Redacția

Pășcănenii nu sunt de acord cu deschiderea traficului rutier pe Strada Eugen Stamate! Iată ce spun aceștia

Ema Roman

”Orice ajutor este binevenit!”. Campanie umanitară pentru familii nevoiașe din Pașcani și zonele învecinate

Oana Cordoneanu
Încarcă...