NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Multă durere la înmormântarea tinerei din Hărmănești: Loredana a plecat alături de îngeri, îmbrăcată în rochie de mireasă

Cerul parcă a plâns astăzi la înmormântarea tinerei din Hărmănești, plecată prea devreme dintre noi toți. Loredana a fost condusă pe ultimul drum de toți cei care i-au fost alături la  suferința din anii de boală.

 

Sute de oameni, printre care mulți tineri și colegi, au condus-o pe fata îmbrăcată în rochie de mireasă, către locul de veci. Lacrimile de pe chipurile celor ce au cunoscut fata cu chip angelic se întâlneau cu picăturile ploii mărunte transformată ulterior în zăpadă.

  

Momentul sfâșietor pentru părinți și apropiați a fost înțeles de cei prezenți la tristul eveniment, iar liniștea a planat peste drumul spre cimitir, rămânând doar un moment de reculegere îndelungat.
Strada pe care a copilărit fata a devenit neîncăpătoare datorită celor prezenți, dar și a mașinilor pe a căror geamuri erau lipite poze cu Loredana.

Din păcate boala a mai răpit un copil nevinovat. Loredana avea 15 ani, iar anul trecut în luna septembrie a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastica tip T.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Slujbă oficiată de un sobor de preoţi la Biserica cu Hramul Sfântul Gheorghe, Topile

Ema Roman

ApaVital își cere scuze pentru comportamentul angajaților! Vezi cum tratau aceștia debranșările de scări care nu aveau datorii și cum refuzau să semneze contracte din cauză că nu le plăcea de om!

Răzvan Grecu

Locuinţă în flăcări din cauza unui coş de fum neprotejat corespunzător

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site