RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Evenimente unice de Ziua Comunei A.I.Cuza: Primarul localității a defilat pe străzi cu un buldoexcavator primit de comunitate, pe care ulterior l-a stropit cu șampanie (VIDEO)

Sărbătoare mare astăzi în comuna Alexandru Iona Cuza. Localnicii au fost invitați de primarul localității, Vasile Baciu, să asiste la programul artistic organizat cu prilejul celei de-a zecea ediții a Zilei Comunei, dar și pentru a se bucura de un cadou pe care membrii comunității l-au primit astăzi.

 

Este vorba despre un buldoexcavator, cu care primarul își propune să realizeze lucruri mărețe pentru comunitate.”Comuna noastră face parte din Grupul de Acțiune Locală Strunga. Acest utilaj, pe care l-am obținut prin fonduri nerambursabile, ne este de mare nevoie. Îl vom folosit la diferite lucrări de mare necesitate”, ne-a declarat Vasile Baciu, primarul comunei A.I.Cuza.

  

Pentru a nu trece neobservat evenimentul în localitate s-au făcut pregătiri deosebite. Autocamionul care transporta buldoexcavatorul a fost purtat pe străzile din comună, ca lumea să îl vadă cât mai bine. Acesta a fost flancat de mașina primarului și altor cetățeni din localitate, care s-au alăturat caravanei.

Când a ajuns în dreptul șcenei, unde urmau să urce artiștii invitați la ediția din acest an a “Zilei Comunei”, în boxe putea fi auzită melodia pe rimurile căreia la petreceri sunt primiți invitații. Au urmat apoi ropote de aplauze pentru edilul comunei. Momentul culminant a fost cel în care Vasile Baciu a desfăcut o sticlă de șampanie cu carea stropit utilajul ajuns în dotarea Primăriei. Cu șampanie au fost cinsitiți și localnicii care au participat la acest moment.       

Advertisements

Petrecerea de Ziua Comunei a continuat cu programul artistic pus în șcenă de artiștii invitați.

Advertisements

{flv}diverse/a i cuza_1{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Fără relaxare înainte de 1 iunie. Cîțu: ”Persoanele vaccinate să revină la normalitate”

Redacția

Două femei și un bătrân doborâți de alcool, au fost aduși cu ambulanța la Spitalul Municipal

Oana Cordoneanu

Exercițiu de alarmare ISU Pașcani în satul Heci

Marius Parteni
Încarcă...