RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Unul dintre răniții în explozia de la Dedeman Botoșani a fost reintubat, după ce starea sa s-a agravat. Alți doi pacienți sunt în stare gravă, intubați

Unul dintre răniții în explozia de la Dedeman Botoșani, internat la Spitalul Floreasca, a fost reintubat, după ce starea sa s-a agravat, a anunțat, luni, Ministerului Sănătății. Alți doi pacienți sunt în stare gravă, intubați, la spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Situația pacienților internați:

– Cei 3 pacienți de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași: – doi pacienți sunt stabili, cu evoluție favorabilă, iar al treilea a fost reintubat din cauza agravării evoluției, rămânând instabil.

– Cei 2 pacienti internati la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) sunt în continuare intubați, iar starea lor rămâne gravă, având în vedere afectarea căilor respiratorii.

  

– Cei 2 pacienți de la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani au stare generală bună, iar evoluția este favorabilă.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs vineri dimineaţa la un magazin de materiale de construcţii din municipiul Botoşani. Un număr de 15 persoane au fost rănite.

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/unul-dintre-ranitii-in-explozia-de-la-dedeman-botosani-a-fost-reintubat-dupa-ce-starea-sa-s-a-agravat-alti-doi-pacienti-sunt-in-stare-grava-intubati–1644227.html

Related posts

Caz șocant la Buda! Credea că e balonată, dar purta în pântece patru copii

Ema Roman

92% dintre români susțin că au fost afectați de pandemie

Redacția

„Otrava” la plic de pe rafturile magazinelor

Redacția
Încarcă...