NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul ucrainean al Apărării: „cel mai rău scenariu” al războiului cu Rusia este de domeniul trecutului

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, a declarat marți pentru CNN că „cel mai rău scenariu” al războiului cu Rusia este deja de domeniul trecutului.

„Suntem într-o etapă de stabilizare a întregului câmp de luptă sau a liniilor de luptă, cu mișcări mici ale unităților și am realizat o mulțime de acțiuni bune de descurajare acolo”.

Reznikov a spus că el crede că Ucraina se află în pragul unei „noi etape” a războiului prin începerea campaniei de contraofensivă într-o direcție diferită.

Reznikov a declarat că „sindromul oboselii” în comunitatea internațională este una dintre principalele amenințări în lupta Ucrainei împotriva Rusiei.

Advertisements
Advertisements
  

Întrebat dacă se teme că comunitatea internațională va începe să se plictisească de război, Reznikov a răspuns: „Eu îl numesc sindromul oboselii, iar pentru mine este una dintre principalele amenințări și trebuie să lucrăm cu această amenințare, pentru că trebuie

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Politica porţilor deschise. Guvernul măreşte numărul posturilor la stat pe bandă rulantă

Redacția

Klaus Iohannis pune cruce impozitării progresive

Redacția

Liderul sindicaliştilor STB îşi dă demisia din PSD şi Consiliul General: Domnule Dan, sunteţi vinovat că bucureştenii trebuie să suporte acest calvar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site