NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Ministrul Economiei: Preţul la energie electrică NU va fi majorat!

Ministrul Economiei acuză PSD că încearcă să răspândească un nou fake news. Virgil Popescu susține că pretul energiei electrice nu va crește, așa cum susțin social-democrații. Liberalul spune ca liderii PSD au devenit  „răspândaci de știri false”.

„Liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri! În loc să îşi vadă de concediul de bugetar de lux, aşa cum îi şade bine unui social democrat, preşedintele PSD Mehedinţi (care face parte şi din conducerea colectivă a PSD-aia „reformată” cică) minte că se majorează preţul facturilor la energie electrică. Şi cum anunţa el asta? Cu o ştire din ianuarie 2015! Când, apropo, domnule Aladin la guvernare era tot PSD, nu PNL! În orice caz, stimaţi români aşa cum am anunţat şi eu, dar şi ANRE, preţul la energie electrică nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020! P.S. Aladine nu te mai fă de ruşine!”, a scris ministrul, pe Facebook.

b1.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

BMW acaparează România. Record de vânzări în 2019

Redacția

Te-Rox Prod investește încă 5 milioane de euro la Pașcani: Doina Cepalis:”Vrem să punem această localitate pe harta economică a lumii”

Marius Parteni

Fermierii din județ vor protesta la Suceava pentru autostrada

Redacția
Încarcă...