NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Ministrul Economiei: Preţul la energie electrică NU va fi majorat!

Ministrul Economiei acuză PSD că încearcă să răspândească un nou fake news. Virgil Popescu susține că pretul energiei electrice nu va crește, așa cum susțin social-democrații. Liberalul spune ca liderii PSD au devenit  “răspândaci de știri false”.

Advertisements

„Liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri! În loc să îşi vadă de concediul de bugetar de lux, aşa cum îi şade bine unui social democrat, preşedintele PSD Mehedinţi (care face parte şi din conducerea colectivă a PSD-aia “reformată” cică) minte că se majorează preţul facturilor la energie electrică. Şi cum anunţa el asta? Cu o ştire din ianuarie 2015! Când, apropo, domnule Aladin la guvernare era tot PSD, nu PNL! În orice caz, stimaţi români aşa cum am anunţat şi eu, dar şi ANRE, preţul la energie electrică nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020! P.S. Aladine nu te mai fă de ruşine!”, a scris ministrul, pe Facebook.

b1.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Aeroportul Iaşi înregistrează rezultate financiare pozitive şi trafic în creştere în primul trimistru din 2016

Redacția

Probleme la Remar Pașcani

Redacția

Protecția Consumatorului a emis amenzi de 645.000 lei furnizorilor de energie electrică și gaze. Cea mai des întâlnită abatere: nerespectarea plafonării și compensării prețurilor

Redacția
Încarcă...