NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ministerul Finanţelor anunţă că taxa auto, în valoare de 6.16 miliarde de lei, a fost restituită tuturor contribuabililor

Ministerul Finanţelor Publice, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor români, informează ministerul.

 

 Instituţia precizează că este vorba de cei care au depus documentaţii complete.
Începand din 2017 până în prezent, A.N.A.F. a restituit taxe auto în valoare totală de 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri depuse şi aprobate.

A.N.A.F. are în atenţie şi cererile ale căror documentaţii sunt incomplete. Acestea vor fi soluţionate, pe măsură ce contribuabilii notificaţi vor transmite către Agenţia Fiscală clarificările solicitate, precizează comunicatul.

sursa www.ziarulevenimentul.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Înalta Curte de Casație și Justiție a obligat ApaVital Iași să încheie contracte individuale cu proprietarii de apartamente dintr-un bloc din Iași! Răzvan Manolache: „Contracte individuale doar cu branșament individual”

Răzvan Grecu

Primele imagini cu tramvaiul modernizat de REMAR Paşcani

Redacția

Sorin Olariu a sesizat DNA în cazul tentativei de mituire a jurnaliștilor de la Actualitatea TV!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site