RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mesajul premierului Ciolacu cu ocazia Sărbătorilor Pascale: Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate și grijă față de aproapele nostru

Premierul Marcel Ciolacu i-a îndemnat pe români să privească cu încredere spre viitor într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook. 

„Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, așteptată astăzi cu bucurie de creștinii ortodocși, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptiști, creștini după evanghelie, din toată lumea, simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depășirea suferințelor și speranța vieții veșnice. Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate și grijă față de aproapele nostru. Învățămintele creștine ne amintesc că împreună putem să depășim greutățile vieții și ne dau speranță într-un viitor mai bun”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

Potrivit premierului, „Paștele la noi, românii, este, tradițional, sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generațiile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului. Credința unește prin iubire și iertare. Transmit, tuturor, urări de pace și sănătate, iar credincioșilor care sărbătoresc în aceste zile Paștele, le doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi”. 

Premierul a publicat mai multe imagini de la slujba de înviere la care a participat, aflându-se în mijlocul mulțimii. 

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Geoană, favorit la prezidențiale, dacă ar fi susținut de PSD. Ce spun specialiștii | ANALIZĂ

Redacția

Cum vede PSD discursul lui Iohannis în Parlamentul European: O ocazie să întărim ce ne propunem la nivelul UE

Redacția

USR acuză că PSD şi PNL vor să forţeze din nou votul pentru „Legea Romexpo”, pemtru a transfera 46 hectare de teren către Camera de Comerţ a României

Redacția
Încarcă...