NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Medic ieșean, voluntar pentru stoparea coronavirsului

Un medic din Iasi, voluntar in echipa de specialisti care va trebui sa caute solutii pentru stoparea raspandirii cu coronavirus, din China. In aceste zile se constituie corpul european de urgenta, in care europarlamentarul Tudor Ciuhodaru s-a oferit voluntar. Medicul iesean a facut parte si din echipa ce a studiat si stopat raspandirea virusului Ebola din Africa, in anul 2015. Pana acum, aproape 1900 de persoane au decedat din cauza virusului mortal, in intreaga lume. La nivel global, numarul cazurilor confirmate cu noul coronavirus a depasit 73.200.

Tudor Ciuhodaru, europarlamentar: „Stabiliti acel mod de integrare al sistemului de reactie pe sanatate si daca va fi nevoie macar sa ne pregatim ca acel corp medical european sa intervina si asa cum m-am oferit voluntar cand a fost vorba de epidemia de Ebola, eu sunt medic, medic de urgenta in Iasi, Romania ma ofer voluntar daca este nevoie de a interveni intr+o astfel de situatie. Va felicit pentru masurile luate si cred ca lucrurile bune trebuie sa continue”.

www.telem.ro

loading...
Advertisements

Related posts

DGASPC Iași oferă în acest an 75 de locuri de muncă pentru asistenții maternali! Iată care sunt criteriile de eligibilitate

Redacția

Covid-19 a afectat zborurile la Aeroportul Iași. Wizz Air a renunțat la cinci rute extrem de căutate spre Italia. Prețul biletelor a explodat peste noapte!

Redacția

Fonduri pentru localitățile din județ împărțite de CJ Iași

Redacția
Încarcă...