RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mășină dispărută din curtea unei familii din suburbia Lunca!

Un bărbat din suburbia Lunca a reclamat în această dimineață la Poliție faptul că mașina parcată în curtea casei, a dispărut peste noapte. Păgubitul a depus plângere, dar a lansat și un mesaj pe rețelele de socializare.

El îi îndeamnă pe cei care pot da informații să sune la Poliție, ori să îl contacteze în privat. Autoturismul dispărut este un VW Polo, motor 1,2 benzină, cu numărul de înmatriculare IS-88-MRY.

“Astăzi dimineață, în jurul orelor 05.45 Poliția a fost anunțată de dispariția unui autoturism. Persoana care a reclamat ne-a precizat că a parcat mașina în curte și a lăsat cheile în contact. Se fac cercetări în acest caz”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Proprietarul a declarat polițiștilor că a parcat ieri mașina în curtea casei de pe strada Mihai Viteazu. A lăsat cheile în contact, așa cum a mai procedat și în trecut. El crede că autorii au deschis poarta și au împins mașina din curte fară să o pornească.

  

Cine poate da informații legat de acest caz, este rugat să sune la 112.   

Related posts

 Cei care fură între 100.000 de euro și 1 milion de euro, dar înapoiază banii scapă nepedepsiți. Ciolacu și Ciucă au inițiat o lege care dezincriminează evaziunea fiscală

Redacția

Un pășcănean și-a bătut mama apoi a anunțat Poliția și a solicitat o Ambulanță

Teona Gherasim

Moarte pe loc, pe marginea drumului, pentru un biciclist lovit de o mașină

Redacția
Încarcă...