RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Mărţişoare de 16.000 de lei vândute de copiii de grădiniţă. Ce vor face cu banii

Copiii de la 10 grădiniţe din judeţul Iaşi au vândut mărţişoare în valoare de peste 16.000 de lei la începutul acestei luni în cadrul proiectului „De ziua ta, mămico!“, organizat de Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 14 şi Asociaţa Bravo Events.

 

  

Proiectul educaţional judeţean se află la cea de-a V-a ediţie şi presupune, pe lângă târgul de mărţişoare care s-a desfăşurat pe 2 martie, şi un spectacol la care vor participa copii de la 26 de grădiniţe din judeţ, cei mici urmând să urce pe scenă pe 7 martie, de la ora 13.30, la Palas Mall, în zona Atrium.

Sumele strânse de către copiii de la cele 10 grădiniţe care au participat la târgul de mărţişoare de la Iulius Mall variază între 162 de lei şi 5.686 de lei, suma totală fiind de 16.174 de lei. Astfel, copiii de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“ au strâns 162 de lei pentru mărţişoarele realizate, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12 suma de 250 de lei, Grădiniţa cu Program Prelungit Hârlau suma de 354 de lei, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 24 a stâns suma de 369 de lei, iar Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 suma de 400 de lei. 

 Articol integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Intervenție a pompierilor la o grădiniță din Pașcani! Simulare de incendiu cu victime (FOTO)

Ema Roman

Românii care vor primi aproape 270 de lei în plus la pensie, din ianuarie. Când intră banii pe card

Oana Cordoneanu

Închisoare pentru două mame din Pașcani,care nu au plătit pensia alimentară

Redacția
Încarcă...