NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Marina-Roxana e dispărută de o săptămână, după ce a plecat la muncă în Austria

O tânără de 24 de ani, din Şuţeşti, Brăila, e dispărută de o săptămână după ce a plecat de acasă pentru a merge la muncă în Austria, iar de atunci n-a mai dat niciun semn de viață.

Potrivit IPJ Brăila, mama tinerei i-a alertat pe polițiști pe 2 septembrie și le-a spus că fiica ei, Bratosin Marina-Roxana, în vârstă de 24 de ani, care plecase de acasă în iulie pentru a merge la muncă în Austria, nu mai poate fi contactată din 26 august.

Semnalmente: înălţime 160 de cm, aproximativ 50 de kg, ochii căprui-verzui, faţă rotundă, iar ca semne particulare prezintă un tatuaj pe exteriorul gambei piciorului stâng şi un tatuaj deasupra sânului stâng, scrie obiectivbr.ro.

Pentru numita Bratosin Marina-Roxana a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional, spun polițiștii.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

observator

loading...
Advertisements

Related posts

Arabii care au preparat spirtul ucigaş se apără cu eticheta în mână: Scrie „uz extern”

Redacția

Socializare încheiată cu șantaj. Pășcănean arestat pentru că a solicitat sume de bani pentru a nu posta pe internet poze cu o tânără în poziții indecente

Marius Parteni

Accident rutier la Cristești! Două mașini implicate

Marius Parteni
Încarcă...