RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

M.E P5D, scris cu vopsea albă pe gardul locuinței primarului din Cristești!

Căderea Guvernului PSD – Dăncilă i-a provocat probleme primarului din Cristetești. Pe gardurile locuinței  au fost postate mesaje obscene.

 

  

“MUE P5D” se putea vedea scris dimineață pe gardul familiei primarului Constantin Bolohan.“Nu am sesizat dimineață când am plecat de acasă. Am fost sunat ulterior de o persoană. Ce pot spune, un gest foarte urât”, a precizat primarul Bolohan.

Casa edilului este la Drumul European 85. Constantin Bolohan susține că a anunțat Poliția.”Nu mă intimidează nimeni cu nimic”, mai spune acesta.

Primarul din Cristești este actualmente membru PSD. El a mai cochetat în trecut cu PUR și PNL.     

Related posts

Marius Pintilie, consilier PNL: „Eu voi fi unul dintre acei cetățeni care vor semna pentru reîntoarcerea la Pașcani a serviciului de apă-canal și pentru alegeri anticipate”

Răzvan Grecu

Andrei Rîznic, fostul șef de la Apele Române Pașcani, a fost achitat de acuzațiile aduse de procurorii DNA! Decizia nu este definitivă.

Răzvan Grecu

PSD decide miercuri, în şedinţa conducerii, noul ministru al Agriculturii: Preşedintele comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor, Florin-Ionuţ Barbu, Daniel Butănoiu, Petre Daea, printre propuneri

Redacția
Încarcă...