RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările pe strada Fântânele au fost sistate. Vezi motivul

Lucrările de modernizare a străzii Fântânele s-au oprit din senin. Un grup de cetățeni îngrijorați ca strada să nu rămână la fel cum a fost, ne-a contactat astăzi pentru a întreba de ce lucrările acolo sunt blocate.

 “Am vrea să știm și noi ce s-a întâmplat de s-au oprit lucrările. Săptămâna asta nu s-a mai făcut nimica. Până nu își cară primarul produsele nu se mai apucă? Nu este suficient praf cât înghițim? Ne mai omoară și cu utilajele lui care cară produse, de pe unde Dumnezeu le cară. Eu așa după capul meu cred că asta e problema. Ne-am săturat pur și simplu. Stăm cu copii în casă, în curte nu îi putem ține, din cauza prafului și mizeriei”, ne-a declarat telefonic o pășcăneancă care locuiește în zonă. 

Reporterii noștri au luat legătura cu viceprimarul Vasile Axinte, care la rândul său a sunat dirigintele de șantier. Răspunsul acestuia a fost acela că urmează să se monteze gaigherele pentru scurgerea apei, iar aceste produse nu au ajuns încă. Cel mai probabil, vineri lucrările de modernizare a străzii Fântânele vor fi reluate.

  

Menționăm că strada Fântânele face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Trei dezbateri publice sunt programate pentru data de 6 ianuarie 2023 la Primăria Pașcani

Marius Parteni

Bani grei pentru asigurarea unui loc de veci!? Când va fi construit un nou cimitir în Paşcani?

Ema Roman

Bani sunt, dar nu există voință! Locurile de joacă din Pașcani lăsate de izbeliște de Primărie

Irina Gherasim
Încarcă...