NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările de reabilitare la Grădinița Boșteni mai au de așteptat. Documentația tehnică a expirat

Grădinița din Boșteni, cea despre care, în toamna anului trecut, se auzeau vești de reabilitare, rămâne în continuare în așteptarea lucrărilor propriu-zise.

Primăria nu poate folosi sumele de bani promise anul trecut de către Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, la întâlnirea pe care a avut-o cu primarii din județ, la Iași.  În acest sens, a fost alocată  suma de 300.000 lei, pentru finanțarea obiectivului de investiții “Consolidare și reabilitare grădiniță Boșteni, de pe strada Ion Creangă, din Pașcani.

Astfel, în luna noiembrie a anului trecut, oficialii de la Consiliul Județean au promis  că vor finanța lucrările de reabilitarea a grădiniței din Boșteni, însă se pare că lucrurile se mișcă mai greu decât era previzionat.

  

Asta pentru că este necesară  refacerea documentației cât și realizarea unei expertize tehnice. De asemenea, trebuie identificate sumele exacte pentru finalizarea lucrărilor, întrucât suma de 300.000 lei este alocată continuării, nu și finalizării acestora.

“A fost solicitată suma de 300.000 lei pentru continuarea lucrărilor. Trebuie refăcută documentația tehnică care a expirat. În momentul în care cei de la Consiliul Local ne vor da un răspuns în ceea ce privește această sumă, vă voi spune mai multe detalii. Momentan suntem în acest stadiu”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei din Pașcani.

Menționăm că la grădinița din Boșteni învață 24 de copii. Lucrările pentru această instituție  sunt prinse pe lista de investiții a municipiului Pașcani pentru anul 2015. Vorbim despre o grădiniță care are nevoie urgent de finanțare, dat fiind faptul că grupurile de copiii învață acum în cadrul Școlii Boșteni, iar lucrările de reabilitare a grădiniței sunt date spre executare către firma SC LINCAS Pașcani încă din anul 2007.   

 

Advertisements

Related posts

Plângere penală împotriva conducerii medicale de la Spitalul CF Pașcani

Marius Parteni

Propunere de la cetățeni: Muzeu cu produse și însemne ce țin de brandurile trecute ale Pașcaniului!

Marius Parteni

Agenții economici din piața deal au venit la Primărie. Proiectul ce viza o serie de modificări a fost amânat

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site