RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Măsuri pentru organizarea transportului de persoane la nivel județean, pe raza municipiului

Primăria Pașcani este obligată ca în perioada următoare să elaboreze o hotărâre prin care să fie adoptate o serie de măsuri ce prevăd activitatea de transport de persoane interjudețean. Totul ca urmare a unei directive venite din partea Autorității Rutiere Române.

 

  

 Subiectul a fost discutat în ședința Comisiei Tehnice pentru Organizarea Circulației Rutiere din cadrul Primăriei. Cei de la ARR solicită o listă cu stațiile destinate acestei activități, de transport la nivel local și graficul de transport.

 Conform discuțiilor din cadrul comisiei de organizare a circulației rutiere, se impune adoptarea unei hotărâri a Consiliului Local care să certifice aceste măsuri. Ideea a aparținut șefului Poliției Locale, Vasile Avasiloaie.

 Membrii Comisiei de Organizare a Circulației Rutiere au propus ca înainte de adoptarea acestui proiect să aibă loc o întâlnire cu reprezentanții autorizați ai firmelor care execută transport de persoane și tranzitează municipiul Pașcani.       

Related posts

Prefectul județului Iași vrea să combată furtul din buzunare

Redacția

Pintilie: „Pantazi a cumpărat prin interpuși terenuri și spații comerciale, de la firme intrate în faliment”! Ce insule și-a cumpărat fostul edil șef! Pantazi: „Pintilie este pe locul doi în sondaje și de asta mă denigrează”

Răzvan Grecu

Amenzi de 200.000 de lei, date de Directia Silvica

Redacția
Încarcă...