NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Precizări în legătură cu informaţiile apărute astăzi în mass-media, despre Consiliul Judeţean Iaşi

Vă informăm că, începând de astăzi, 15 aprilie, până vineri, 17 aprilie, președintele Cristian Adomniței participă la şedinţa plenară a Comitetului Regiunilor.

Agenda evenimentului a fost stabilită de Comitetul Regiunilor cu aproximativ 2 luni în urmă. Din februarie 2015, domnia sa ocupă funcţia de vicepreşedinte al grupului PPE din cadrul Comitetului Regiunilor, fiind membru în cele mai importante comisii din cadrul acestuia (Comisia pentru cetăţenie, guvernanţă, afaceri externe şi instituţionale – CIVEX şi Comisia pentru politică de coeziune teritorială – COTER). Unul dintre subiectele care vor fi dezbătute în aceste zile este Planul de Investiţii şi Fondul European pentru Investiţii Strategice (împreună cu reprezentanţii Comisiei Europene, a Băncii Europene de Investiţii, a Băncii Centrale Europene şi ai Comitetului Economic şi Social European).” Confirmăm faptul că astăzi dimineaţă la Consiliul Judeţean Iaşi a venit o echipă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Colaborăm cu autoritățile pentru a clarifica situația, toate documentele solicitate fiind puse la dispoziţia procurorilor, se arată într-un comunicat de presă remis pe adresa redacției noastre de Marius Pârciu, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Iași.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Cursuri gratuite de afaceri. Prezentarea proiectului va avea loc la o pensiune din Pașcani

Redacția

Protejați sistemul de canalizare! Nu aruncați în vasul de toaletă produse de igienă intimă, măști sau mănuși folosite pentru protecție!

Redacția

13 mai: Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în Blăgești și localități din zona Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site