NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările pe strada Gâștești se reiau în maxim două săptămâni. Locuitorii nu mai au nicio speranță, până nu văd muncitorii la treabă

Asfaltul turnat pe strada Gâștești, în toamna anului trecut, se degradează în așteptarea ultimelor lucrări care mai sunt de realizat.

 Pe multe din porțiuni, asfaltul turnat a început deja să se macine, și asta pentru că stratul de material folosit este unul foarte subțire. Peste acesta este necesar un alt strat care însă, se lasă așteptat. În tot acest timp, ceea ce s-a lucrat deja, începe să se strice. 

  

Cetățenii din suburbie, nu mai au nicio speranță cu privire la continuarea lucrărilor, aceștia susținând că nu cred până nu văd. Ei așteaptă să revină muncitorii care să termine ce au început anul trecut.

În acest timp, reprezentanții Primăriei ne-au declarat că firma care se ocupă de acest proiect va reîncepe lucrările în maxim două săptămâni, termenul de execuție fiind luna octombrie a anului acesta.

„Lucrările de pe strada Gâștești vor continua în maxim două săptămâni. Cei de la firma din Piatra Neamț urmează se se întoarcă în zonă și să execute partea ce a mai rămas din această stradă, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Cristian Menegon.                                                                                                                                                                                                                                 

Conform declarațiilor, se va continua turnarea de covor asfaltic, se vor executa șanțurile,  și va fi modernizată și o parte din trotuarul din acest sector. Totodată, în cadrul aceluiași proiect, două podețe vor fi modernizate.

 Termenul de execuție a lucrărilor este 1 octombrie 2015.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean ce va avea loc vineri 26 octombrie la Paşcani

Redacția

Cum s-au negociat noile salarii ale funcționarilor din Primăria Pașcani!? (DOC)

Marius Parteni

Măști gratuite pentru toți românii. Legea a fost votată de Senat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site