RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Lucrările de întreținere și reparații, continuă pe strada Grădiniței. Șoferii așteaptă în coloană!

Revenit din concediul de odihnă, primarul municipiului Pașcani a reluat seria postărilor pe rețelele de socializare, cu lucrările ce se desfășoară pe strada Grădiniței.

Pe imagini se vede cum muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală și Locativă înlocuiesc bordurile, de pe lungimea pasajului rutier, peste calea ferată.

În postarea de pe pagina de facebook a lui Dumitru Pantazi se arată:“Am reluat lucrările de pregătire a turnării de covor asfaltic de pe strada Grădiniței, în sectorul de la podul peste calea ferată și până la ieșirea din oraș spre Iași. Sunt lucrări efectuate cu echipe din cadrul Gospodăriei Comunale, care montează borduri și lucrează la trotuarele noi, barele de pe pod. Amintesc că săptămânile trecute au fost efectuate lucrări de modernizare a străzii Grădiniței pe sectorul de la Constructorul și până în zona podului unde lucrăm astăzi”.

Tocmai asemenea lucrări nu au fost realizate pe sectorul de drum de la intersecția “Constructorul”, până la accesul pe pasajul peste calea ferată. Dumitru Pantazi a invocat că a scos la licitație studiul privind eleborarea unei Documentații Aferente Lucrărilor de Investiții, în sumă de 84.000 lei. Se întâmpla în data de 7 iulie 2020. Conform anunțului, perioada în care trebuie realizat acest studiu este iunie-decembrie 2020.  

  

Cu alte cuvinte, primarul municipiului face ceea ce consideră, iar angajații pun în aplicare. Am încercat astăzi, ca de multe alte ori, să aflăm un punct de vedere legat de modul cum sunt comandate lucrările pe acest sector de drum, dar primarul nu a răspuns apelurilor telefonice.

Cât privește situația de pe acest sector de drum, trebuie să menționăm că se formează coloane pe sensul de intrare în municipiu.

Lucrările de întreținere și reparații pe strada Grădiniței sunt realizate în baza unui contract semnat în anul 2019.     

Related posts

Bătălie pe proiectul modernizării străzilor din Paşcani

Redacția

Primăria scoate la licitație două loturi de teren de la ștrand, pentru amenajare de terase

Răzvan Grecu

Consiliul Județean Iași – „2 ani de mandat. Realizări și perspective”

Redacția
Încarcă...