RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări nesemnalizate pe DJ208 Paşcani – limita cu judeţul Suceava

Atenţie, şoferi! Decopertări nesemnalizate pe drumul judeţean 208, de la Paşcani spre limita cu judeţul Suceava. De câteva zile, pe suprafeţe mari de teren au fost făcute decopertări, pe care lucrătorii nu le-au semnalizat corespunzător, motiv pentru care şoferii nu reduc viteza, riscând să-şi strice maşinile.

 

Un anunţ în acest sens a fost făcut public de către Romeo Vatra, liderul consilierilor judeţeni PNL.

  

“Au inceput reparatiile la DJ208 de la Pascani spre limita cu judetul Suceava, unde s-au facut decopertari pe suprafete mari fara sa semnalizeze in mod corespunzator lucrarile si sa avertizeze astfel soferii sa reduca viteza.

Reparatiile de anul trecut pe acest drum au fost facute in bataie de joc. Plombarile le vedeti in poze. Sunt de mantuiala si nu au cum sa reziste. Din pacate, acest drum este unul recent modernizat.

In calitate de lider al grupului de consilieri judeteni ai PNL, voi monitoriza impreuna cu colegii mei modul in care vor fi facute reparatiile la drumuri in acest an, care demareaza in aceasta perioada. Este strigator la cer ca reparatiile incep tocmai in luna iunie si rezista doar cateva luni sau 1-2 ani, in cel mai bun caz. Vorbim de bani aruncati pe geam. Pentru reparatile drumurilor judetene in acest an sunt alocate fonduri importante in valoare de 12 milioane RON.

Avertizez drumarii si responsabilii din CJ ca vom semnala orice deficienta pe care ne-o vor transmite cetatenii si vom cere refacerea reparatiilor acolo unde nu s-au facut corespunzator.

Am semnalat acesta situatie la DJADP, care a confirmat ca a trimis notificari drumarului, care are in sarcina responsabilitatea de a semnaliza rutier lucrarile de reparatii”, a transmis, prin intermediul Facebook, liderul consilierilor judeţeni PNL, Romeo Vatră.

 

Related posts

Comisia de Fond Funciar își va începe activitatea! Șefii Primăriei au explicat încă odată unde sunt blocajele!

Marius Parteni

Mâine va fi întreruptă apa la cinci blocuri din zona deal

Redacția

Stația de epurare a trecut astăzi sub administrarea ApaVItal. Află ce condiții vor fi pentru a avea contracte individuale!

Răzvan Grecu
Încarcă...