RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Listă de așteptare, cozi uriașe la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Pașcani

Singurele zile de funcționare a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor ce funcționează în incinta Poliției Pașcani, pare să nu fie de ajuns. Adresabilitatea persoanelor este una foarte mare.

În multe din cazuri se fac liste de așteptare, mulți dintre cei interesați vin încă de la orele nopții pentru a se trece pe listă. Imaginile obținut de reporterii Actualitatea Tv sunt doveditoare.

Situația a fost adusă în atenția actualilor șefi ai Primăriei Pașcani,care au susținut politic înființarea centrului. Marus Pintilie, primarul Municipiului, spune că știe această problemă. Edilul local a afirmat că a purtat discuții cu comandatul Poliției în vederea identificării unor soluții.

Locația nu ar putea fi schimbată întrucât este necesar acces la o bază de date sigură. El a mai spus că este dispus să propună consilierilor locali un proiect prin care să aloce un spațiu din incinta fostei Primării. În acest sens, va discuta subiectul cu prefectulul Județului Iași.

  

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor funcționează la Pașcani din luna septembrie 2020.

Related posts

Curtea Constituțională a României a decis: funcționarii publici suspendați mai așteaptă până după Revelion decizia de constituționalitate!

Răzvan Grecu

Ce taxe vor fi eliminate la Serviciul de permise şi înmatriculări

Redacția

Transparența este o nucă tare pentru secretarul, Irina Jitaru! Declarații de avere ale aleșilor locali și Monitorul Oficial Local, tratate cu dispreț!

Răzvan Grecu
Încarcă...