NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PSD încearcă să repare o greșeală politică, după ce l-a trimis pe consilierul Haldan în comisia de învățământ

Social-democrații din Pașcani încearcă din răsputeri să repare o greșeală politică. Ei au solicitat astăzi o audiență primarului Marius Pintilie pentru a discuta pe marginea componenței comisiilor de specialitate.

Un gest ce nu a fost făcut de nici un alt partid politic în ultimii zeci de ani, după ce a fost constituit legislativul local. Gabriela Nedelecu și Mihai Dediu au fost cei care au reprezentat organizația PSD.

Principala revendicare este aceea de a fi aprobată mutarea consilierului Vasile Haldan, în comisia economică. Asta după ce Nedelcu, la constituirea comisiilor de specialitate, l-a propus și susținut pe Sorin Olariu ca membru în comisie, alături de Dumitru Pantazi. La acea ședință, din 18 noiembrie, consilierul Haldan era în izolare, și nu a putut participa la vot, nici nu și-a exprimat opțiunea de a accepta o asemenea propunere.

Din 2008 de când este consilier local, Vasile Haldan a făcut parte din comisia economică.  

  

Tot astăzi PSD a susținut că vrea să obțină președinția comisiei economice, invocând principiul repartiției mandatului. Ar fi cea de-a doua comisie unde social-democrații au majoritate, după cea de învățământ. Un alt precedent, dacă ținem cont de faptul că în fostele legislaturi nu au respectat principiul la care se raportează astăzi.   

Advertisements

Related posts

Lucrări de întreținere pe drumurile naționale din Moldova

Redacția

Conferință de presă PNL Pașcani (VIDEO)

Redacția

Stâlp de electricitate dărâmat de un copac prăbușit în urma ploilor

Marius Parteni
Încarcă...