NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liderul PSD Pașcani umilit de față cu Dragnea. Află motivul și miza declarațiilor!

Laur CostanConferința de alegeri a organizației județene a PSD Iași, în care Gheorghe Nichita a fost reconfirmat în funcția de președinte, a oferit un moment dureros pentru primarul Dumitru Pantazi, liderul social-democraților pășcăneni. Acesta a fost taxat chiar de către un membru al organizației locale, care a urcat la microfonul aflat lîngă prezidiul unde se afla spuma pesedistă de la nivel central și județean. Pe parcursul discursului cei din sală au aflat și motivul supărării pășcăneanului. El este favorit să preia șefia RAGCL, dar PSD nu se grăbește să schimbe din funcție directorul pedelist Georgeta Sandu.

Laur Costan, 55 de ani, fost inginer la Remar SA, a profitat de invitația celor din prezidiu lansată membrilor din sală pentru a lua cuvântul. Omul a urcat pe scenă, a pus mâna pe microfon și a început să vorbească. L-a felicitat pe Liviu Dragnea, a vorbit despre victoriile PSD de la nivel local și județean, dar s-a declarat nemulțumit că la Pașcani nu pot fi schimbați din funcție directorii PDL. “La Pașcani directorii PDL sunt încă în funcție. La RAGCL și ce o mai fi. Nu știu ce să mai credem”, a spus Laur Costan.

Poziția acestuia nu i-a căzut bine lui Dumitru Pantazi și celorlați din delegația de la Pașcani, care au rămas uimiți de palma încasată. Este a doua umilință pe care primarul o trăiește în doar două zile, prima venind în ședința de Consiliul Local de vineri, 29 martie, când o parte din consilieri au susținut verbal demersul PNL de a scădea prețul gigacaloriei, dar la vot s-au abținut.

Din informațiile noastre pesedistului Laur Costan i s-a promis funcția de director al RAGCL Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Nichita a primit o lovitură dură. Proiectul lansat ieri l-ar putea scoate definitiv din politică – FOTO

Redacția

Vasile Axinte: Pantazi nu a furat și nu este corupt, poate fi președintele PSD în continuare!

Marius Parteni

Propunere PNL: Ziua Națională a României sărbătorită pe banii aleșilor locali!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site