NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liberalii pășcăneni, mobilizați pentru referendumul din 29 iulie de președintele Consiliului Județean

Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași, a fost vineri la Pașcani pentru a-i mobiliza pe peneliști în vederea referendumului din 29 iulie. Întâlnirea cu membrii PNL din zona Pașcani a avut loc la sediul partidului, la ea participând majoritatea liderilor organizației locale. Principalul absent a fost chiar președintele organizației, Grigore Crăciunescu, el fiind încă în concediu. 

Discuțiile s-au purtat pe două direcții, pregătirea referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu și rezultatele alegerilor locale din 11 iunie.

Președintele CJ Cristian Adomniței a solicitat mobilizarea membrilor PNL din zona municipiului pentru mitingul organizat de USL în 21 iulie la Iași, în Piața Unirii. El a mai trasat sarcini de delegare a unor membri ai partidului la secțiile de votare.

Cu privire la alegerile locale pierdute de Grigore Crăciunescu, Adomniței le-a spus peneliștilor pășcăneni că obiectivul pentru 2016 este recâștigarea funcției de primar. Acesta i-a asigurat pe cei prezenți că Iașul va respecta orice deciziei se va lua la Pașcani cu privire conducerea organizației municipale.

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Buletinele de vot pentru referendum au fost distribuite astăzi. Sâmbătă și duminică pășcănenii sunt așteptați în secțiile de votare!

Răzvan Grecu

CONFERINȚĂ DE PRESĂ PNL 31 IANUARIE 2018 (VIDEO)

Redacția

Electoratul trebuie să ştie pe cine a votat. Lista ruşinii din Cameră – deputaţii care au fugit de la votul DNA. Printre ei și Neculai Rățoi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site