RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liberalii pășcăneni, mobilizați pentru referendumul din 29 iulie de președintele Consiliului Județean

Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași, a fost vineri la Pașcani pentru a-i mobiliza pe peneliști în vederea referendumului din 29 iulie. Întâlnirea cu membrii PNL din zona Pașcani a avut loc la sediul partidului, la ea participând majoritatea liderilor organizației locale. Principalul absent a fost chiar președintele organizației, Grigore Crăciunescu, el fiind încă în concediu. 

Discuțiile s-au purtat pe două direcții, pregătirea referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu și rezultatele alegerilor locale din 11 iunie.

Președintele CJ Cristian Adomniței a solicitat mobilizarea membrilor PNL din zona municipiului pentru mitingul organizat de USL în 21 iulie la Iași, în Piața Unirii. El a mai trasat sarcini de delegare a unor membri ai partidului la secțiile de votare.

  

Cu privire la alegerile locale pierdute de Grigore Crăciunescu, Adomniței le-a spus peneliștilor pășcăneni că obiectivul pentru 2016 este recâștigarea funcției de primar. Acesta i-a asigurat pe cei prezenți că Iașul va respecta orice deciziei se va lua la Pașcani cu privire conducerea organizației municipale.

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Alianta Lege si Ordine, un nou partid politic

Redacția

Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Redacția

Cine sunt cei mai urmăriți politicieni pe rețelele sociale

Redacția
Încarcă...