NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liberalii pășcăneni, mobilizați pentru referendumul din 29 iulie de președintele Consiliului Județean

Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași, a fost vineri la Pașcani pentru a-i mobiliza pe peneliști în vederea referendumului din 29 iulie. Întâlnirea cu membrii PNL din zona Pașcani a avut loc la sediul partidului, la ea participând majoritatea liderilor organizației locale. Principalul absent a fost chiar președintele organizației, Grigore Crăciunescu, el fiind încă în concediu. 

Discuțiile s-au purtat pe două direcții, pregătirea referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu și rezultatele alegerilor locale din 11 iunie.

Președintele CJ Cristian Adomniței a solicitat mobilizarea membrilor PNL din zona municipiului pentru mitingul organizat de USL în 21 iulie la Iași, în Piața Unirii. El a mai trasat sarcini de delegare a unor membri ai partidului la secțiile de votare.

Advertisements
  

Cu privire la alegerile locale pierdute de Grigore Crăciunescu, Adomniței le-a spus peneliștilor pășcăneni că obiectivul pentru 2016 este recâștigarea funcției de primar. Acesta i-a asigurat pe cei prezenți că Iașul va respecta orice deciziei se va lua la Pașcani cu privire conducerea organizației municipale.

Advertisements

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Candidaţii la cele 98 de primării din județul Iași

Redacția

Viorica Dăncilă anunță că a plecat din PSD. „ O iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi”

Redacția

Vrem ce ni se cuvine! Vrem bani pentru autostradă!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site