RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Laura Pașcu l-a acuzat pe primarul Dumitru Pantazi că a umilit-o, i-a vorbit urât și a amenințat-o cu schimbare din funcție dacă „mai câștigă cine decide ea” achizițiile publice! (Video)

Scandalul dintre Laura Pașcu, coordonatorul compartimentului de achiziții publice din Primărie, și Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani a fost generat de dorința șefului Primăriei ca achizițiile publice să fie câștigate de cine vrea el. Cel puțin aceasta este concluzia ce se desprinde din declarațiile date de funcționarul public, după ce comisia de disciplină a fost suspendată.

 

  

Laura Pașcu a acuzat că a fost umilită și amenințată de edilul șef, din cauza faptului că a respectat criteriile aprobate și anunțate de adjudecare a procedurilor de achiziții publice.

„Postările făcute de mine pe Facebook au fost aduse la cunoștința conducerii și au avut loc niște discuții foarte aprinse în care am fost amenințat că o să fiu transferată, că o să fiu mutată, că eu sunt sfânta sfintelor, cum îmi permit eu să stabilesc cine câștigă o licitație sau o achiziție directă. După cum am spus obligația achizițiilor publice e să facă doar publicitatea adecvată. Noi nu alegem și nu decidem care e cea mai bună ofertă. Noi verificăm dacă criteriul care a fost stabilit și anunțat pentru adjudecare este respectat. Am fost umilită și amenințată de către șefi și iată că acum, astăzi am ajuns în fața comisiei de disciplină. Cum se spune, tot răul e spre bine, pentru că am acum prilejul de a prezenta public presiunile la care sunt supuși consilierii de achiziții”, a declarat  Laura Pașcu,coordonatorul compartimentului de achiziții publice. 

Primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a răspunde acestor acuzații și nici nu a fost prezent în Primărie în această dimineață, deși concediul său de odihnă s-a încheiat.

{youtube}hrOtZnMoq9E{/youtube}

Related posts

Mărturie bombă în dosarul în care primarul Dumitru Pantazi este acuzat de fapte de corupție!

Răzvan Grecu

Conducerea Colegiului “Mihail Sadoveanu” își propune construcția unor noi corpuri de școală

Marius Parteni

4 ani de ApaVital! Investiții puține, promisiuni multe!(DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...