RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

La un pas de tragedie la Cristești, din cauza neatenției unui șofer moldovean

În cursul serii de vineri, 16 noiembrie, doi pietoni au fost la un pas de moarte după ce un șofer a unei mașini marca Wolksvagen a decis să facă o depășire într-o zonă interzisă pe raza comunei Cristești.

. Ruslan Bivol, de 30 ani, din Republica Moldova, se deplasa cu mașina dinspre Suceava spre Roman. La un moment dat, pe raza comunei Cristești, acesta s-a angajat în depășirea unui camion într-o zonă interzisă, cu vizibilitate redusă. Pentru a nu intra în coliziune cu alt autoturism ce se deplasa din sens opus, șoferul a decis să intre pe acostament, unde a acroșat două persoane, Constantin Tudosie, de 31 ani din Timișești – Neamț, și Ilie Burlacu, de 28 ani din comuna Cristești.„Pietonii au fost transportați la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Unul dintre ei nu a fost lovit grav și a plecat acasă însă bărbatul de 31 ani a suferit o fractură la gamba stângă și a fost operat imediat. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și s-a stabilit că nu consumase alcool. I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul șef Tiberiu Dogaru.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

 

Related posts

Primul mesaj trimis de Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşului, din spatele gratiilor! „Trăiesc cele mai grele momente din viaţa mea”

Redacția

Jurnalistă lovită de o mașină pe trecerea de pietoni din fața școlii Iordachi Cantacuzino

Marius Parteni

Bărbat mort după ce a căzut în cap de pe terasa unui bar din Moțca

Marius Parteni
Încarcă...