NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Patru persoane reținute după incidentele de sâmbătă noaptea de la Boureni

Patru indivizi cu vârste cuprinse între 20 de ani și 30 de ani au fost reținute ieri seară pentru 24 de ore, ca urmare a violențelor ce au avut loc sâmbătă noapte în curtea unei familii din Boureni.

Aceștia au petrecut noaptea în arestul IPJ Iași. Astăzi au fost aduși sub escortă la sediul Poliției Municipale. Ei vor fi duși în fața procurorului de caz care poate dispune măsuri.

Există posibilitatea că cei patru să ajungă în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Inițial polițiștii secției 6 Rurală Pașcani au dus la audieri 7 persoane.

  

Vom reveni cu amănunte.

„La data de 18 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați prin 112, despre un conflict ce a avut loc la imobilul unui bărbat din comuna Motca. Polițiștii Poliției Municipiului Pașcani, Secției 6 Poliție Rurală Pașcani și un echipaj SAS aflat în zona au intervenit de îndată, fiind identificate și conduse la sediul poliției pentru cercetări persoanele bănuite de comiterea faptei.
Din primele cercetări a rezultat faptul că 7 tineri, dintre care 4 minori ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, care își serba ziua de naștere, ar fi agresat 3 persoane și ar fi provocat distrugeri imobilului și unui autoturism. In cauza, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, diatrugere, amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmand a fi dispuse măsurile care se impun.”,
se arată într-un comunicat IPJ Iași.

Advertisements

Related posts

Tâlharul cere bani poliţistului care l-a prins. Hoţul vrea 200.000 de euro fiindcă s-a speriat

Redacția

Nu permiteți accesul în locuință persoanelor pe care nu le recunoașteți

Redacția

Decizie definitivă:Curtea de Apel Iași l-a condamnat la peste 10 ani de închisoare pe tânărul care l-a înjunghiat pe Marian Grigore

Redacția
Încarcă...