RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Jumătate de milion lei pentru o strategie de dezvoltare a judeţului

Consiliul Judeţean Iaşi va cheltui peste 110.000 euro pentru realizarea unei strategii de dezvoltare a judeţului. Banii vor fi alocaţi cu ocazia plenului CJ de mâine care se întruneşte la Paşcani.

Strategia de Dezvoltare Socială şi Economică a Judeţului Iaşi 2014 – 2020 va constitui cadrul în de acţiune în domenii precum reabilitarea infrastructurii, modernizarea capacităţilor instituţionale, sprijinirea dezvoltării economice, ştiinţifice, tehnologice şi de inovare, în simbioză cu alocările bugetare locale, naţionale şi europene, cu politicile şi programele de dezvoltare pentru următoarea perioadă de programare la nivelul UE, precum şi cu politicile şi programele care urmează să fie stabilite prin viitorul program de guvernare”, au explicat oficialii CJ. Administraţia judeţeană va selecta o firmă specializată de consultanţă pentru realizarea documentului.

sursa evenimentul.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Primarul Pantazi blochează proiectul liberalilor de scădere a prețului de facturare a gigacaloriei

Răzvan Grecu

Reprezentanții ARSACIS s-au speriat de demersul pășcănenilor: ”cei de la ApaVital trebuie să fie mai flexibili. Vor trebui să facă convenții individuale la bloc!” Pășcănenii vor însă contracte! (VIDEO)

Marius Parteni

Recenzarea pe teren a fost amânată din motive de organizare

Redacția
Încarcă...